PUBLIKOHEN EMRAT E MJEKËVE QË PËRZGJODHËN VENDET VAKANTE TË SHPALLURA NË SISTEMIN SHËNDETËSOR PUBLIK

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 02.07.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”, Drejtoria Qendrore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon emrat e mjekëve që përzgjodhën vendet vakante në Rajonin Shkodër dhe Rajonin Vlorë. LISTA E Read more…

PUBLIKOHET RENDITJA PËRFUNDIMTARE E APLIKANTËVE MJEKË RAJONI VLORË & RAJONI SHKODËR

Brenda Njoftimit : Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 2.7.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike” Drejtoria Qendrore e Operatori të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon renditjen përfundimtare të mjekëve Rajoni Vlore dhe Shkoder  (duke përfshirë dhe Read more…

LISTA E KANDIDATËVE QË MORËN PJESË NË FAZËN E II

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 02.07.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”, Drejtoria Qendrore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon listën e kandidatëve që morën pjesë në fazën II.   Rajoni Vlorë Rajoni Shkodër Read more…

PUBLIKOHEN EMRAT E MJEKËVE QË PËRZGJODHËN VENDET VAKANTE TË SHPALLURA NË SISTEMIN SHËNDETËSOR PUBLIK, RAJONI TIRANË

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 02.07.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”, Drejtoria Qendrore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon emrat e mjekëve që përzgjodhën vendet vakante në Rajonin Tiranë. Ne Rajonin Tiranë, punesimi i kandidateve te kualifikuar vazhdon Read more…

PUBLIKOHEN EMRAT E MJEKËVE QË PËRZGJODHËN VENDET VAKANTE TË SHPALLURA NË SISTEMIN SHËNDETËSOR PUBLIK, Rajoni Tirane

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 02.07.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”, Drejtoria Qendrore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon emrat e mjekëve që përzgjodhën vendet vakante në Rajonin Tiranë. Ne Rajonin Tiranë, punesimi i kandidateve te kualifikuar vazhdon Read more…

PUBLIKOHEN EMRAT E MJEKËVE QË PËRZGJODHËN VENDET VAKANTE TË SHPALLURA NË SISTEMIN SHËNDETËSOR PUBLIK

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 02.07.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”, Drejtoria Qendrore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon emrat e mjekëve që përzgjodhën vendet vakante në Rajonin Shkodër, Rajonin Elbasan dhe Rajonin Vlorë. Lista emërore e Read more…