Vende Vakant ,Spitali Universitar i Traumës

SUT – Spitali Universitar I Traumes
1 Vend Vakant ‘Mjek i Përgjithshëm’ ne Sherbimin e Urgjences Ambulatore 3 Vende Vakante “Mjek Anestezist-Reanimator” 1 Vend Vakant ‘Mjek Kirurg i…
Lexo më tepër

Vende Vakante ,QSUT

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
3  vende vakante “Mjek”, pranë Urgjencës Mjekësore Paraspitalore, të Shërbimit të Urgjencave Polivalente (Shiko Njoftimin) Publikohet liste emerore e kandidateve Mjek te kualifikuar -…
Lexo më tepër

Vende Vakante,SM Fier

SPITALI RAJONAL MEMORIAL FIER
Afati i aplikimit:17.01.2024-24.01.2024 1 Mjek Kirurg Urolog (17.01.2024) 1 Mjek Laboratori -Afati i aplikimit: 20.03.2024-27.03.2024
Lexo më tepër

Vende Vakante SM Fier

SPITALI RAJONAL MEMORIAL FIER
2 Mjek Urgjence (22.11.2022) Konkursi i shpallur mbyllet me nje kandidate fitues, znj. Eriselda Gremi(20.12.2022) 1 Mjek Ortoped – Traumatolog…
Lexo më tepër

Vende Vakant, SUOGJ Mbretëresha Geraldinë

SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” –Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë”
1 Vende Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) Konkursi mbyllet  me kandidate fitues Znj. Ersida Bode (Velija). (08.04.2022) 1 Vende Vakant,…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
”SHPALLJE FITUESI MJEK PNEUMOLOG ” Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” zhvilloi konkursin per Mjek Pneumolog 1 (nje) vende vakant, ne te…
Lexo më tepër

Vende Vakante , Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Spitalet Universitare SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
 1 (nje) vend te lire pune ne pozicionin “Mjek Pneumolog” prane Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”(25.06.2021) (Shiko Njoftimin)  1 (nje) vend…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
”SHPALLJE FITUESI MJEK PNEUMOLOG ” Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” zhvilloi konkursin per Mjek Pneumolog 2 (dy) vende vakant, ne te…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicioneve te shpallura ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza”

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Njesine e Kimioterapise: znj. Amanda Zeko –…
Lexo më tepër

Shpallen kandidatët fitues për 2 vendet vakante për Mjek Transfuziolog në QKTGJ.

Qendra Kombetare e Transfuzionit te Gjakut Shpallje
Komisioni i vleresimit ne QKTGJ, bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale me Nr. 499 date 02.07.2019 “…
Lexo më tepër

3 Vende Vakante Mjek Kardiolog, Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
Kriteret per kete pozicion :  Jetëshkrimi i kandidatit Dëshmia e penalitetit Diploma universitare  dhe çertifikata e notave(kopja e noterizuar) Diplomë specializimi…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU “Koco Glozheni”

Shpallje SUOGJ “Koço Gliozheni” – Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”
”SHPALLJE FITUESI MJEK Pediater-Neonatolog” Spitali Universitar “Koco Glozheni” zhvilloi konkursin per Mjek Pediater-Neonatolog 3 (tre) vend vakant, ne te cilen konkuruan…
Lexo më tepër

Vende Vakante Mjek Transfuziolog, QKTGJ

Qendra Kombetare e Transfuzionit te Gjakut Shpallje
1 vend vakant Mjek Transfuziolog (08.06.2023) (Shiko Njoftimin) Kandidati fitues per kete pozicion  eshte z. Endrit Susaj me 32 pike….
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

Shpallje SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
”SHPALLJE FITUESI MJEK PNEUMOLOG ” Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” zhvilloi konkursin per Mjek Pneumolog 1 (nje) vend vakant, ne te cilen…
Lexo më tepër

1 Vend Vakant ,Mjek Pneumolog prane SU “Shefqet Ndroqi”

SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
Kriteret per kete pozicion: Jetëshkrimi i kandidatit. Deshmia e penalitetit. Diplomë Universitare  dhe lista e notave(e noterizuar). Diplomë specializimi (…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te shpallur ne SUT ” Mjek Kirurg”.

SUT – Spitali Universitar I Traumes
 Komisoni i vleresimit ne SUT , bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale me Nr.499 date 02.07.2019…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” Mjek ne Urgjencen Mjekesore Paraspitalore.

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Urgjencen Paraspitalore: z. Oltjan Loza – Fitues
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” Mjek ne Urgjencen Mjekesore Paraspitalore.

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Urgjencen Paraspitalore: z. Kejdi Prifti – Fitues
Lexo më tepër

Vende Vakante ,QSUT

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Spitalet Universitare
4 Vende Vakant ‘Mjek  Anestezist Reanimator’ prane Sherbimit te Anestezi Reanimacion (03.10.2023) (Shiko Njoftimin) Konkurs mbyllet pa kandidat fitues.(19.10.2023) 1…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” Mjek i Pergjithshem ne Urgjencen Paraspitalore.

QSUT “Nënë Tereza” – Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Spitalet Universitare
Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek i Pergjithshem ne Urgjencen Paraspitalore:  Klea Troka -…
Lexo më tepër

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

Shpallje SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
      ”SHPALLJE FITUESI MJEK ANESTEZIST –REANIMATOR ” Komisioni konkurimit për vëndin e punës(vakant) Mjek anestezist-reanimator 2 (dy) u…
Lexo më tepër

Vende Vakant ,Spitali Universitar i Traumës

Spitalet Universitare SUT – Spitali Universitar I Traumes
Me kerkese te Spitalit Universitar i Traumes, date 24.12.2020, DQOSHKSH ka shpallur ne portalin Mjeke per Shqiperine vendin vakant Mjek…
Lexo më tepër

Vend Vakant,SUOGJ Koço Gliozheni

SUOGJ “Koço Gliozheni” – Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”
1 Vend  Vakant, Mjek  Neonatolog, 1 (një) Vend lirë pune në pozicionin “Mjek Pediatër-Neonatolog”,në Spitalin Universitar Obsterik-Gjinekologjik ”Koço Gliozheni”(12.03.2021) Kriteret…
Lexo më tepër

1 Vend Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator, Spitali Universitar Shefqet Ndroqi

SU “Shefqet Ndroqi”- Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
1 Vend Vakante, Mjek Anestezist-Reanimator, Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Në bazë të pikëve të grumbuluara te cilat u publikuan te…
Lexo më tepër

Spitali Universitar i Traumës

SUT – Spitali Universitar I Traumes
1 Vend Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator, 1 Vend Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator, (31.08.2020) Mbylljen e konkursit per pozicionin Mjek Anestezist-Reanimator prane  SUT,…
Lexo më tepër