Lista e vendeve vakante , në Njësinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Durrës:

QSH Shijak, 1 Mjek Obsteter Gjinekolog/ MP/Mjek Konsultori i Gruas(04.08.2023)
NJVKSH Durres, 1 Mjek Sherbimi i Kujdesit Shendetesor Paresor (04.08.2023)
NJVKSH Durres, 1 Mjek Sektori i Epidemiologjise dhe Shendetit Mjedisor (04.08.2023)
QSH Nr.3,  1 Mjek te Pergjithshem Familje (19.07.2023)
QSH Rrashbull, 1 Mjek i Pergjithshem (19.07.2023)
QSH Katund I Ri,1 Mjek i Pergjithshem Familje (12.06.2023)
QSH Nr.3, 1 Mjek Konsultori (12.06.2023)
QSH Shijak, 1 Mjek Kardiolog (07.03.2023)

 

skanoni te gjitha faqet me shenime

bashkoni të gjitha certifikatat në një dokument të vetëmCategories: NJËSIA Durrës