NJOFTIM MBI SHTYRJEN E AFATIT TË APLIKIMIT PËR MJEK FAMILJE/TË PËRGJITHSHËM DERI MË 30 JANAR 2020

Drejtoria Qendrore e Operatori të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor njofton mjekët e përgjithshëm se afati i aplikimit për mjek në institucionet shëndetësore publike, sipas Njësive Vendore të Kujdesit  Shëndetësor, shtyhet deri më datë 30 Janar. Kjo bëhet me qellim për tu dhënë mundësinë për aplikim të gjithë mjekëve të rinj Read more…

Njoftim: – RENDITJA E MJEKËVE SPECIALIZANT ME KONTRATË ME MINISTRINË E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE DHE VENDET VAKANT

Përgjedhja do të kryhet më datë 22 janar, 2020 ora 09:00, Salla e Mbledhjeve Kati II-të, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale SHËNIM: Mjekët specialist të degëve, Psikiatri, Gastrohepatologji & Sëmundje Infekftive nuk kanë dorëzuar ende listën e notave të specializimit. Me dorëzimin e listës së notave të përfundimit të Read more…

NJOFTIM

RENDITJA E MJEKËVE SPECIALIZANT ME KONTRATË ME MINISTRINË E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE DHE VENDET VAKANT SHËNIM: Mjekët specialist të degëve Kardiologji, ORL, Okulistikë, Psikiatri, Gastrohepatologji & Sëmundje Infekftive nuk kanë dorëzuar ende listën e notave të specializimit. Me dorëzimin e listës së notave të përfundimit të specializimit do të Read more…

NJOFTIM: – RENDITJA E MJEKËVE SPECIALIZANT ME KONTRATË ME MINISTRINË E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE DHE VENDET VAKANT

RENDITJA E MJEKËVE SPECIALIZANT ME KONTRATË ME MINISTRINË E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE DHE VENDET VAKANT SHËNIM: Mjekët specialist të degëve Kardiologji, ORL, Okulistikë, Psikiatri, Gastrohepatologji & Sëmundje Infekftive nuk kanë dorëzuar ende listën e notave të specializimit. Me dorëzimin e listës së notave të përfundimit të specializimit do të Read more…

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi 1.Rezar             Deveja                                                   51 pikë 2.Endri             Harja                                                     44 pikë Komisioni I Vleresimit shpalli fitues per pozicionin Kirurg Torakal 1. Rezar           Deveja                                                      51 pikë

PUBLIKOHET LISTA PËRFUNDIMTARE E APLIKANTËVE MJEK TË KUAKIFIKUAR PËR NË FAZËN E DYTË

listaBazuar në Udhëzim nr. 499, datë 2.7.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në republikën e shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”  Drejtoria Qendrore e Operatori të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon listën përfundimtare me emrat e mjekëve të kualifikuar për në fazen e dytë, për Read more…

PUBLIKOHET LISTA PARAPRAKE E APLIKANTËVE MJEK TË KUAKIFIKUAR PËR NË FAZËN E DYTË

Bazuar në Udhëzim nr. 499, datë 2.7.2019 “Për procedurat e pranimit dhe emërimit të mjekëve në institucionet shëndetësore publike në republikën e shqipërisë nëpërmjet platformës elektronike”  Drejtoria Qendrore e Operatori të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor publikon listën përfundimtare me emrat e mjekëve të kualifikuar për në fazen e dytë, për pozicionet Read more…