Vende Vakante ,QSUT

3  vende vakante “Mjek”, pranë Urgjencës Mjekësore Paraspitalore, të Shërbimit të Urgjencave Polivalente (Shiko Njoftimin) Publikohet liste emerore e kandidateve Mjek te kualifikuar – Faza I: Denada Qose Erta Toda Elvira Lusha Sokol Bregaj Zurie Kupa Nesla Kurmemaj Publikohet liste emerore e kandidateve Mjek te kualifikuar -Faza II: Elvira Lusha Nesla Kurmemaj Sokol Bregaj Read more…

Rezultatet e konkursit te pozicioneve te shpallura ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza”

Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Njesine e Kimioterapise: znj. Amanda Zeko – Fituese Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Njesine Klinike te Imazherise: znj. Qamile Arapi – Fituese znj. Ergisa Toska – Fituese Rezultatet e konkursit te shpallur Read more…

Vende Vakante ,QSUT

4 Vende Vakant ‘Mjek  Anestezist Reanimator’ prane Sherbimit te Anestezi Reanimacion (03.10.2023) (Shiko Njoftimin) Konkurs mbyllet pa kandidat fitues.(19.10.2023) 1 (një) vend vakant mjek pranë Shërbimit të Nefrologjisë dhe Hemodializës (19.09.2023) (Shiko Njoftimin) 1 (një) “Mjek”pranë Shërbimit të Nefrologjisë dhe Hemodializës, kandidatët janë renditur në rend zbritës duke shpallur fitues, znj.Amantia Imeraj; (16.10.2023) Read more…