Vende Vakant, SUOGJ Mbretëresha Geraldinë

1 Vende Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) Konkursi mbyllet  me kandidate fitues Znj. Ersida Bode (Velija). (08.04.2022) 1 Vende Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) 2 Vende Vakant, Mjek Pediater-Neonatolog(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) Komisoni i vleresimit ne SUOGJ “Mbreteresha Geraldine” , bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale me Read more…