Vende Vakant, Spitali Universitar i Traumës

1 (një) Vend Vakant “Mjek Urgjence/Specialist” në Shërbimin e Urgjencës – 12.07.2024 (Shiko Njoftimin) 2 Vende Vakant “Mjek Anestezist-Reanimator” (20.06.2024) (Shiko Njoftimin) 1 Vend Vakant ‘Mjek i Përgjithshëm’ ne Sherbimin e Urgjences Ambulatore 3 Vende Vakant “Mjek Anestezist-Reanimator” 1 Vend Vakant ‘Mjek Kirurg i Pergjithshem’  (Shiko Njoftimin)

Vende Vakante , QSUT

  Afati i aplikimit: 15.04.2024-22.04.2024 1 (një) vend të lirë pune në pozicionin “Mjek” pranë Shërbimit të Kirurgjisë së Përgjithshme. (Shiko Njoftimin) Pas përfundimit të afateve të ankimimit dhe shqyrtimit të ankesave, Komisioni i Vlerësimit QSUT shpall renditjen e kandidatëve dhe  njofton se konkursi i poshtëshënuar mbyllet si më poshtë Read more…

Vende Vakant, SUOGJ Mbretëresha Geraldinë

1 Vende Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) Konkursi mbyllet  me kandidate fitues Znj. Ersida Bode (Velija). (08.04.2022) 1 Vende Vakant, Mjek Anestezist-Reanimator(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) 2 Vende Vakant, Mjek Pediater-Neonatolog(04.02.2022) (Shiko Njoftimin) Komisoni i vleresimit ne SUOGJ “Mbreteresha Geraldine” , bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale me Read more…

Vende Vakante , Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

 1 (nje) vend te lire pune ne pozicionin “Mjek Pneumolog” prane Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”(25.06.2021) (Shiko Njoftimin)  1 (nje) vend te lire pune ne pozicionin “Mjek Internist” prane Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”(12.04.2022) (Shiko Njoftimin) Në bazë të pikëve të grumbulluara ,  komisioni shpalli fitues: 1.Esmeralda Qeli          Read more…

Rezultatet e konkursit te pozicionit te shpallur SU Shefqet Ndroqi

”SHPALLJE FITUESI MJEK PNEUMOLOG ” Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” zhvilloi konkursin per Mjek Pneumolog 2 (dy) vende vakant, ne te cilen konkuruan : 1.Franc  Rrumbullaku                                                    grumbulloi     32.6 pikë 2.Marsel  Broqi                                                              grumbulloi     30.3 pikë Klodeta Grosha                                            Read more…

Rezultatet e konkursit te pozicioneve te shpallura ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza”

Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Njesine e Kimioterapise: znj. Amanda Zeko – Fituese Rezultatet e konkursit te shpallur ne QSUT “Nënë Tereza” per pozicioni Mjek  ne Njesine Klinike te Imazherise: znj. Qamile Arapi – Fituese znj. Ergisa Toska – Fituese Rezultatet e konkursit te shpallur Read more…